Останато

Останато

 

Centralna pravosmukalka 720x350px

 

Централната правосмукалка е полн погодок за Вашиот дом!

Машината може да се смести во гаражата, магацинот или оставата од Вашиот дом. 

Во секоја просторија каде имате потреба, се поставува приклучок за црево (кое може да е мобилно или фиксно) и со едноставно приклучување, си ја завршувате работата без да треба да ја носите правосмукалката низ целиот дом, во секоја просторија...

Посебно интересни детали за оваа машина се ѓубрарникот кој вшмукува со едноставно притискање на копче поставено на истиот, и фиоката за вшмукување која може да се постави во кујната во склоп со работната маса.

 

Teh. k ki centralna pravosmukalka

 

     

 Правосмукалката е поставена во нашиот продажен салон каде слободно може да ја видите и испробате. 

Ве очекуваме!

 

S5 Box